Cégünkről

A Revlanda Kft. 1998. decemberében alakult fiatal műszaki és gazdasági szakemberek részvételével. Azóta dinamikusan növekvő cégünk elsősorban a termelés és a karbantartás folyamataihoz kapcsolódó szerszámok, segédanyagok ("C"-termékek), alkatrészek forgalmazásával illetve gyártásával foglalkozik. Kizárólagosan képviseljük Magyarországon a skandináv piacvezető svéd LUNA Export AB-t, és a német Carl Walter Schraubwerkzeug-fabrik GmbH Co.-t, valamint rajtuk keresztül számos kiváló ipari minőségű márkát. Ipari szerszámainkra 10 év, vagy élettartam-garanciát vállalunk!

Cégünk elsősorban a termelés és a karbantartás folyamataihoz kapcsolódó eszközök, ezen belül csúcsminőségű ipari kéziszerszámok, valamint alkatrészek, kötőelemek, munkaruházat és egyéb termékek forgalmazásával foglalkozik. Jellemzően végfelhasználó vevőinket folyamatosan bővülő üzletkötő hálózatunkkal érjük el.
Küldetésünk
A tágan értelmezett termelés és a hozzá kapcsolódó tevékenységek elősegítése és támogatása partnereink igényeiből kiindulva. Nem csak gyártunk és értékesítünk, hanem magas szintű műszaki háttértámogatást is nyújtunk.

Kulcsszavak

  •  Rugalmasság
  •  Maximális vevőközpontúság
  •  Professzionális minőség
  •  Innováció


Az ipari termelés támogatásában közreműködő kollégáink minden felmerülő problémára megadják, illetve partnereinkkel közösen megkeresik az adott esetben legmegfelelőbb megoldást, figyelembe véve a gazdaságossági szempontokat, a minőségi elvárásokat és a rendelkezésre álló időt. Termékeinket minden esetben házhoz szállítva juttatjuk el partnereink részére, akár 24 órán belül. Cégünk minden esetben hosszútávon gondolkodik, így ha Ön bennünket választ, műszaki és gazdasági döntéseiben egy megbízható partner szakmai tudását is maga mögött tudhatja. Website-unk folyamatos fejlesztésével célunk egy olyan oldal kialakítása, működtetése, ahol ügyfeleink folyamatosan tájékozódhatnak termékeinkről, akcióinkról, valamint szakmai segédleteinkkel segítséget kívánunk nyújtani az Önök a napi munkájában.