Hibabejelentés

A szerviz latin eredetű szó, mely szolgálatot, szolgáltatást, általában valakinek a kiszolgálását jelenti. Napjainkban talán kissé átértékelődött a szó jelentése. Sokan kissé idejétmúltnak érzik a szabadság világában a szolgálatot, amit a Revlanda Kft minden esetben feltétel nélkül tart maga előtt!


Tisztelt Partnerünk!

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk új szolgáltatásaink egyikét, amivel megkönnyítjük napi munkáját!  Ennek igénybevételével jelentős költség megtakarítást eredményezünk!
Átvállaljuk Önöktől meghibásodott kisgépeinek szervizelését, hogy biztosan tudja eszközei mindig készen állnak a precíz, megbízható munkavégzésre.
Néhány adat megadásával megrendelheti a szolgáltatást! A rendelést követő munkanapon jelentkezik Önnél a gépért a szállítónk. Az Ön egyetlen feladata a gép szállíthatóvá tétele.
(Lehetőség szerint megtisztítani a külső szennyeződésektől, zárt dobozba tenni. Ráírni a kapott megrendelési számot és a felvételi címen tárolni.)

 
Vállaljuk bármilyen gyártó professzionális és ipari minőségű elektromos, pneumatikus és akkumulátoros gépek javítását, valamint nem telepített szervizberendezések hibaelhárítását.
 
A háztól-házig szolgáltatásunk egyszerűvé teszi az ügyintézést, ahol körülményes válaszlevél helyett gyors elfogadásra van lehetőség.
Folyamatkövető rendszer tájékoztatja a javítási folyamat állapotáról, a meghibásodásról,  a javítási költségről, amely elfogadása esetén Ön a kapott linken indíthatja a folyamatot.
 
Tegyen próbára minket!